Societatea comerciala SC Electroval Sond SRL Pitesti este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2001, inregistrata la Registrul Comertului la nr.: J/03/773/2001, CF: R1435554, cu sediu in Pitesti, str. Maior Sever Niculescu, nr. 33, care are ca principal obiect de activitate prestarea de servicii la persoanele fizice si juridice .

Laboratorul de Metrologie este organizat si functioneaza in cadrul SC Electroval Sond SRL Pitesti in punctul de lucru din str. Calea Bucuresti, bloc U3 Parter, pentru domeniul Marimi Termice si PT 515, din strada IC Bratianu nr 24 pentru Volume si Presiuni. Acesta are responsabilitatea sa efectueze activitatile de verificare metrologice astfel incat sa satisfaca cerintele standardului SR EN ISO/CEI 17025/2001, necesitatile clientului, a autoritatilor de reglementare si a organizatiilor ce se ocupa de recunoastere.

Acest Laborator de Verificare Debite si Energie Termica reprezinta rezultatul colaborarii dintre firma Electroval - Sound si D.R .M.L. Ploiesti , fiind singurul laborator din zona Muntenia si avand o arie de acoperire foarte larga pentru masurari metrologice legale ale debitmetrelor, calculatoarelor de energie termica si termorezistentelor, domeniu de activitate care a cunoscut o evolutie spectaculoasa in ultimii ani si pentru care se intrevede o crestere constanta in urmatorii ani.

Laboratorul va fi permanent la dispozitia tuturor posesorilor de debitmetre si de contoare de energie termica care au nevoie de reinoirea buletinului de verificare metrologica ( verificare metrologica periodica ).

De asemenea vor putea fi verificate metrologic toate mijloacele de masura mai sus mentionate care detin aprobari de model emise de Autoritatea Metrologica din Romania, respectiv B.R.M.L., sunt importate si necesita Buletin de verificare metrologica initiala .

Sistemul de management al laboratorului va acoperii activitatile executate in localurile permanente ale acestuia.

Laboratorul de Metrologie al SC Electroval Sound SRL Pitesti, isi declara calitatea de parte neutra fata de orice solicitare. Rezultatele verificarilor metrologice nu sunt supuse nici unei influente exercitate de persoane sau organizatii externe .

Laboratorul foloseste personal specializat, angajat permanent cu contract de munca individual pe durata nedeterminata. Metrologii verificatori satisfac conditiile prevazute in actele normative in vigoare, avand studii corespunzatoare, vechime in specialitate, cunostinte tehnice, si experienta necesare pentru ocuparea postului. Metrologii verificatori sunt instruiti si autorizati conform prevederilor legale pentru efectuarea de verificari metrologice de mijloace de masurare.

   
 
INTOTDEAUNA
DEDICARE
Specialistii nostii pun suflet in ceea ce fac,nu este o simpla slujba este un mod de a fi ...
IMPORTANT
Importanta pe care o acordam preciziei cu care efectuam masuratorile se reflecta in orice moment in viata noastra.Specialistii nostri isi fac treaba cu cea mai mare seriozitate si intotdeauana rezultatele masuratorilor noastre pot rezista oricarui test. Va invitam sa ne vizitati la sediul nostru pentru mai multe informatii...